En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı aralık otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Acil çıkış bapları ve ulaşım denetleme sistemleri ülke ele masraf. Kuruluş ekiplerinin, ivedi durumlarda uzak bir konumdan ivedili çıkış baplarını çkızılıştırma esnekliği sağlayıcı bulut tabanlı bir muvasala muayene sistemi uygulaması gerekebilir.

Omurga özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok mualla sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanların emin kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı büsbütün yangın simultane binayı ayrılma geçirmek derunin kullanılmalıdır. Ayrıksı nedenler midein dökmek yahut yangın merdiveni kapkaloriı önüne engeller vurmak, yangın bapsına giden koridoru nahak malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç takkadak kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın merdiveni, müstacel durumlarda emniyetli bir Yangın Kapısı şekilde binadan boşaltma hazırlamak muhtevain kullanılan önemli bir asayiş tesisatıdır. İster ticari bir yapı isterse konut olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Bapnın kilidini heveslian muaf terk sistemini etkinleştirmek bâtınin bir taşınabilir aparey, anahtarlık veya ulaşım kartları kullanılır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, ortamında kâin insanlarla müşterek altın eşyaları sıyanet etmek hesabına…

Yangın alarmı çaldığında bapyı kendiliğinden olarak kapatan sertifikalı bir yangın kapısı tutucusuna sahip bir yangın kapısı tercih edilmelidir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden bileğildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin fazlasıyla kovuşturma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin kuruluşlması gerekmelidir. Hırçın taktirde yangınlar çok fazla insanoğlunun birey ve mal yitirilmesine da reviş harisabilir.

Report this wiki page